Laatste nieuwtjes en weetjes van dit schooljaar

Laatste nieuwtjes en weetjes van dit schooljaar

Woensdag 10 juli 2024

Hoera, het is bijna vakantie. We merken dat aardig wat kinderen, ouders en meesters en juffen best moe zijn. Wat heerlijk dat we morgen de laatste dag voor de vakantie met elkaar beleven. De kinderen zijn morgen om 13 uur uit. Dan kan het uitslapen, laat naar bed en gezelligheid met elkaar echt beginnen.

Nog een paar dingen op een rijtje:

Op de valreep hebben wij nog 3 nieuwe mensen aangenomen, die zich hieronder graag aan u voorstellen.

 

Nieuwe juffen 

Beste ouders/verzorgers,

Mijn naam is Naomi Bharose, ik ben 23 jaar oud en woon in Rotterdam. Vanaf het schooljaar 2024-2025 ben ik werkzaam op ‘De Kleine Beer’.

Vorig jaar heb ik de opleiding Social Work richting jeugd afgerond. Tijdens deze studie heb ik theoretisch veel kunnen leren over kinderen, maar pas toen ik stage begon te lopen had ik door hoe leuk ik de doelgroep peuters vind. Elk kind is anders, wat het werk juist zo leuk maakt. Ze blijven je verrassen en zorgen ervoor dat ik zelf ook nog blijf leren. Samen met u, de kindjes en mijn nieuwe collega’s zal ik mijn best doen om er iets moois van te maken!  

Liefs,

Naomi (foto 1)

 

Beste ouder(s)/verzorger(s),

Via deze weg wil ik mij graag aan jullie voorstellen. Mijn naam is Andrea Jelic, 28 jaar oud en woonachtig in Rotterdam. Inmiddels werk ik al een aantal jaar fulltime als leerkracht binnen het basisonderwijs. Zo heb ik voornamelijk groepen uit de bovenbouw gehad, maar mocht ik dit schooljaar ook twee dagen per week groep 1/2 draaien. De afwisseling van de verschillende groepen, en hier ook ervaring opdoen, vind ik erg leuk en uitdagend. Volgend schooljaar start ik dan ook op de Paus Joannesschool, maar dan als invaljuf. Ik kijk er enorm naar uit om de school en de kinderen te leren kennen. Voordat dat het geval is, gaan we eerst nog even lekker genieten van de zomervakantie.

Hele fijne vakantie gewenst en tot snel!

Met vriendelijke groet,

Andrea (foto 2)

 

Beste ouders/verzorgers,

Ik wil me graag aan jullie voorstellen. Ik ben Vera Eijsberg, 24 jaar en ben pabo student aan de Thomas More Hogeschool. Vanaf het nieuwe schooljaar kom ik op de dinsdag en woensdag werken op de Paus Joannesschool, o.a. als invaljuf en anders ben ik te vinden in groep 4. Vanaf februari ga ik afstuderen bij juf Fouzia.

Sommige kinderen en ouders zullen mij misschien al kennen, want ik heb hier al 2 keer eerder stage gelopen.

In mijn vrije tijd doe ik aan korfbal en ga ik graag naar festivals. Ik heb zin om jullie te gaan ontmoeten. Tot gauw!

Groetjes,

Vera (foto3)

 

Van alles mee naar huis

Deze week krijgen/kregen de kinderen van alles mee naar huis. Houd de tassen dus goed in de gaten.

U heeft als het goed is al allerlei boekjes en folders gekregen, met uitjestips voor de vakantie. O.a het vakantiepaspoort is mee naar huis gegaan. Wist u trouwens dat u het vakantie paspoort ook als app beschikbaar is? U kunt dit gewoon downloaden in de Playstore of Apple store, door te zoeken naar ‘vakantiepaspoort’. U moet de app hebben van de gemeente Rotterdam.

Ook de gedrukte schoolkrant is vandaag mee naar huis gegaan. Omdat het de ‘vakantieuitgave’ is vonden we het leuk deze mee te geven als gedrukt exemplaar. Als er meerdere kinderen van het gezin op school zitten, dan heeft de oudste uit het gezin de schoolkrant mee gekregen.

Morgen krijgen alle kinderen ook nog een boek cadeau. Dit is een presentje vanuit het Jeugdeducatiefonds, in samenwerking met bol.com.

De bibliotheek

Met de vakantie voor de deur en bergen met vrije tijd in het vooruitzicht, wijzen we u graag op de mogelijkheid voor kinderen, om gratis lid te worden van de bibliotheek. De bibliotheek van IJsselmonde bevindt zich aan de Herenwaard 15. Blijven lezen en voorgelezen worden is leuk, onspannend en ook nog eens heel goed voor kinderen.

Krukjes en stoeltjes gratis meenemen

De afgelopen maanden werd het theater verbouwd tot een multifunctionele ruimte. Na de zomervakantie moet u zeker een keer komen kijken, dan is het namelijk echt af. Daardoor zijn er ook veel spullen die weg gegooid worden. Het gaat om oude kasten, maar ook krukjes en kleuterstoeltjes. Dit staat nu allemaal op het binnenplein/buitenlokaal. Mocht u hier iets van willen meenemen, dan mag dat. Zaterdag gaat alles echt weg.

Fijne vakantie

Rest ons nog u allen alvast een hele fijne vakantie te wensen. We verwachten alle kinderen weer op school op maandag 26 augustus.


Terug