Nieuwtjes en Weetjes

Nieuwtjes en Weetjes

Dinsdag 22 oktober 2024

Campus 010
De mensen van Campus 010 waren vandaag en gisteren weer op school, om met de kinderen van de groepen 1/2 en 6 t/m 8 te werken aan hun talenten. We zagen veel lachende gezichten tijdens deze middagen. De kinderen hebben ervan genoten.

Kleding inzamelen
Op woensdag 13 november organiseren wij nogmaals een kledingbeurs na het grote succes van afgelopen woensdag. Na afloop van deze kledingbeurs is er veel nieuwe kleding ingeleverd, waarvoor dank. We zijn nu alleen genoodzaakt om geen nieuwe kleding meer aan te nemen wegens ruimtegebrek.

Nieuwe app
Aanstaande vrijdag, 25 oktober, krijgen alle kinderen een brief mee naar huis met informatie over de nieuwe app. Houd de tas van uw zoon/dochter dus in de gaten. Die middag ontvangt u ook een mail van ons. U heeft de brief en het mailtje nodig om de nieuwe app goed te kunnen gebruiken. Aan het begin laten wij beide apps nog naast elkaar lopen, zodat u niks mist. Als alles werkt bij iedereen, sluiten we de ‘oude’ app af.

We verwachten dat de nieuwe website na de kerstvakantie in de lucht gaat.

Naschoolse activiteiten
Houd de app/website in de gaten. Deze week komen er nieuwe naschoolse activiteiten online voor de periode t/m de kerstvakantie.

Voortgangsgesprekken
In de week van 11 november zijn er voortgangsgesprekken. Tijdens dit gesprek hoort u van de meester of juf, hoe de eerste periode van het schooljaar verlopen is. Dit is voor alle groepen, behalve de groepen 8. Zij komen eind november aan de beurt. Op dinsdag 5 november opent de gesprekkenplanner voor de groepen 1-2 t/m 7. U kunt zich dan inschrijven voor een gesprek. Dit gaat nog via de huidige app/website.

Studiedag in november
Op maandag 25 november hebben de kinderen een dag vrij. De meesters en juffen hebben dan een studiedag.

Reminders:
Herfstvakantie
Nog 3 dagen naar school en dan hebben we vaakntie. De herfstvakantie begint op zaterdag 26 oktober en loopt t/m zondag 3 november. Op maandag 4 november beginnen we weer.
Deze week krijgen de kinderen een programmaboekje van SOL mee naar huis. Hierin staat activiteiten die in de herfstvakantie worden georganiseerd in de omgeving. Het programmaboekje kunt u ook online vinden via de volgende link: https://www.solnetwerk.nl/nieuws/algemeen/de-herfstvakantie-komt-eraan/

Koffieochtend

Op woensdag 23 oktober(morgen) is er een koffieochtend voor ouders/verzorgers van de PJ.
Wat: Koffieochtend, waarbij er leden van de OR en MR aanwezig zijn. Zij kijken er naar uit om u te ontmoeten en samen koffie en thee te drinken
Waar: In het theater
Wanneer: Op 23 oktober
Hoe laat: van 8.30 tot 9.30 uur
Voor wie: Ouders/verzorgers van kinderen van de PJ

Wat fijn dat we zien dat de koffieochtenden steeds drukker worden. Heerlijk al die betrokken ouders in de school.

MR stemmen
Er zijn verkiezingen voor ons nieuwe MR-lid. U heeft hier een e-mail over ontvangen. Heeft u nog niet gestemd? Check uw e-mail en stem op de ouder van uw keuze. Vandaag en morgen heeft u nog de tijd om te stemmen. Daarna worden de stemmen geteld en het nieuwe MR-lid met u gecommuniceerd.

 


Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl