Nieuwtjes en weetjes juni

Nieuwtjes en weetjes juni

Donderdag 13 juni 2024

We zijn alweer in juni beland. De tijd vliegt werkelijk voorbij. De sportdagen zijn alweer achter de rug. Alle kinderen hebben heerlijk gesport. Helaas was het dinsdagochtend erg slecht weer, waardoor de bovenbouw sportdag voor een deel in het water viel. De andere groepen hielden het wel droog en hebben genoten van sport en spel. Meester Niels en juf Sanne hebben iets geweldigs neergezet. We willen ook alle ouders/verzorgers die geholpen hebben tijdens de sportdagen enorm bedanken.

Vrije dag

Denkt u eraan dat de kinderen morgen (vrijdag 14 juni) vrij zijn? De leerkrachten hebben deze dag een studiedag.

Kamp groep 8

De kinderen van de groepen 8 gaan bijna op kamp naar Vierhouten. De voorbereidingen zijn al in volle gang. Een prachtige afsluiting van hun basisschooltijd. De kinderen vertrekken op woensdag 19 juni en komen op vrijdag 21 juni weer terug. In deze 3 dagen zijn er voor de achterblijvers geen gymlessen, omdat meester Niels en juf Sanne mee gaan op kamp.

Schoolreis groepen 1-2 t/m 7

Op vrijdag 21 juni gaan de groepen 1-2 en 3 op schoolreis naar Plaswijckpark. De kinderen worden tussen 8.00 en 8.15 uur op school verwacht. Om 8.25 uur vertrekken de bussen. We verwachten rond 16 uur terug te zijn op school. 

Op vrijdag 28 juni gaan de groepen 4 t/m 7 op schoolreis naar Drievliet. De kinderen worden gewoon om 8.30 uur op school verwacht. Rond 9.15 uur vertrekken de bussen. We verwachten dat de kinderen rond 17 uur weer terug op school zijn.

Houd de app in de gaten voor verdere informatie.

Afsluitende oudergesprekken en rapport

In de week van 24 juni t/m 28 juni staan er 'optionele oudergesprekken' gepland. Dit zijn afsluitende gesprekken die u met de leerkracht kunt voeren, als u wilt spreken over hoe de laatste periode van het schooljaar gegaan is voor uw zoon/dochter. Omdat de gesprekken niet verplicht zijn, kunt u zelf een afspraak inplannen met de meester of juf. We openen geen gesprekkenplanner hiervoor. Op 1 juli krijgen de kinderen van de groepen 1-2 t/m 7 hun rapporten mee naar huis. De kinderen van groep 8 krijgen hun rapport op de afscheidsavond mee naar huis.


Terug