Basisschool Paus Joannes

Paus Joannesschool (katholieke basisschool)

 Op de Paus Joannes willen wij alle kinderen laten groeien en bloeien.

De Paus Joannesschool is gevestigd in de wijk Lombardijen. De school staat aan de rand van de wijk. Rondom de school is een groot speelterrein dat afgeschermd is met een hek. Op de speelplaats zijn speeltoestellen geplaatst, die door de kinderen tijdens de pauzes gebruikt kunnen worden. De toegang tot de speelplaats wordt na schooltijd niet afgesloten, zodat de kinderen in hun vrije tijd gebruik kunnen maken van de speelmogelijkheden van de school.

Het gedeelte rond de zandbak is afgeschermd met een hek zodat de peuters veilig kunnen spelen. De school bestaat uit een hoofdgebouw en een dependance (het Pausje). In de dependance zijn de groepen 7 gehuisvest.

Het aantal leerlingen is de laatste jaren gestegen tot ruim 500 leerlingen.

In de school hebben wij een eigen peuteropvang;  de Kleine Beer. Iedere dag kunnen wij  64 peuters via spelend leren verder helpen in hun ontwikkeling.

Het team van de Paus Joannes bestaat uit: directie, intern begeleiders, leerkrachten, onderwijsassistenten, een administratief medewerker, een conciërge, schoolmaatschappelijk werkster en diverse vrijwilligers.

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl