Start schooljaar

Start schooljaar

Beste ouders/verzorgers en kinderen van groep 6a,

Zijn jullie aan het genieten van jullie laatste vakantiedagen? En hebben jullie alweer zin om iedereen te zien en te beginnen? Misschien vind je het een beetje spannend nog? Dat snappen we best hoor! We hebben in elk geval veel zin om dit jaar jullie juffen te zijn en er met jullie een mooi en fijn jaar van te maken.

We gaan de eerste week fijn met elkaar opstarten, elkaar goed leren kennen, verschillende spelletjes doen en zeker al een start gaan maken met het programma van groep 6. Zo raken we langzaam weer gewend.

Alvast wat informatie:

Zwemmen

Donderdag 3 september starten de kinderen weer met de zwemlessen. 
We vertrekken om 09:30 uur en zijn tegen 11:30 uur weer terug op school.

De kinderen trekken thuis alvast de badkleding aan en nemen een setje ondergoed mee in de rugzak. Over de badkleding graag makkelijk zittende bovenkleding. Kinderen met lang haar dragen het haar tijdens het zwemmen vast in een staart of in een vlecht.

Daarnaast heeft uw kind een handdoek en een lege plastic zak nodig. In deze plastic zak wordt na de zwemles de natte badkleding en de handdoek gedaan. Zo blijft de rugzak gedurende dag fijn droog.  

Gymmen

Op vrijdag 4 september starten de kinderen met de gymlessen.
We vertrekken om 09:45 uur en zijn rond 11:00 uur weer terug op school.

De kinderen mogen tijdens de gymles geen sieraden dragen, wenselijk deze thuis te houden. Kinderen met lang haar dragen het haar tijdens de gymles vast in een staart of in een vlecht.

Huiswerk

De kinderen krijgen vanaf maandag 7 september wekelijks maakwerk mee. Dit moet een week later op maandag ingeleverd zijn. Het leerwerk krijgen ze een week van tevoren mee. Zodra leerwerk mee naar huis gaat, komt er een bericht op de app.

Tot maandag!
Juf Janneke en Juf Marloes

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl