Bijna vakantie!!

Beste ouders, 

Wat is het fijn om weer met elkaar in de klas te zijn. In de afgelopen twee weken hebben we al zo veel geleerd. We zijn bezig geweest met duizendtallen, de digitale tijd, woordenschat, geschiedenis en nog veel meer! Ook hebben we een handvaardigheid les gedaan, waarin we alvast mooie lentebloemen hebben gemaakt. Tijdens Carnaval zijn de mooiste kostuums langsgekomen.. Een cowboy, een iPhone, prinses, superheld, ninja, heks, brandweer, voetbalspeler en natuurlijk wat enge maskers.  De leerlingen hebben genoten van een vrolijke dag met als mooie afsluiter een patatje, het was echt feest. 

Nu is het bijna vakantie, iets waar de leerlingen echt behoefte aan hebben. Ik hoop dat iedereen goed uitrust. Na de vakantie op woensdag 11 maart zal er een topotoets plaatsvinden. Elke leerling heeft vandaag een blad meegekregen met de provincies en hoofdsteden van Nederland. Het is de bedoeling dat deze allemaal uit het hoofd worden geleerd. In de klas zijn wij hier al mee begonnen met het volgende liedje: https://www.youtube.com/watch?v=YHrhgxq1I1o  Hiermee kan er thuis natuurlijk ook worden geoefend.  Vanuit juf Gülsen heb ik nog een vraag: Zijn er thuis nog opladers van de Chromebooks die eventueel achter zijn gebleven? Graag weer meegeven aan uw kind na de vakantie. 

Op de app zal ik ook wat sfeerfoto's plaatsen van de afgelopen twee weken. Voor nu alvast een fijne vakantie gewenst aan iedereen.

Groeten,

Juf Christel 

 

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl