Start schooljaar

Start schooljaar

Beste ouders,

Inmiddels zijn we weer gestart met het schooljaar!

In dit bericht wil ik jullie nog wat algemene informatie geven.

Op dinsdag en donderdag is het fruitdag. Wij eten dan om 10:00 fruit of groente als pauzehapje. Wilt u uw kind zeker op deze dagen fruit of groente mee naar school geven?

Wij eten om 10:00 een pauzehapje (iets kleins) en om half 12 eten wij brood met de kinderen.

Komend schooljaar gymmen wij op maandag. De gymtijd van groep 1/2G is van 09:00 uur – 09:45 uur.

We starten met de gymlessen vanaf 14 september. Iedere week is er een ouder nodig die met ons mee wilt lopen naar de gymzaal. Voor de eerste weken zouden wij twee ouders erg fijn vinden! Als u een keer mee zou willen lopen naar de gym, dan kunt u dit aangeven via de klassenmoeder (Meral moeder van Ceyda).

We vertrekken om 08:40 vanuit school en komen rond 10:00 weer aan op school. 

Wilt u er aan denken om de haren van de meisjes in een staart(vast) te doen en op maandag geen sieraden om te doen. 

Ook de gymschoenen mogen weer mee naar school. Wilt u de naam op de schoen zetten?

Sommige kinderen gaan na schooltijd mee naar de bso. Wilt u via de e-mail laten weten naar welke bso uw kind gaat, op welke dagen en graag met een telefoonnummer van de bso.

Wanneer uw kind een afspraak heeft, kunt u het van te voren aan mij doorgeven via de e-mail en kunnen we bespreken hoe laat u uw kind kunt ophalen. Dit mag namelijk alleen als de kinderen buitenspelen.

Het is voor mij lastig om dingen te bespreken tijdens het ophalen en brengen van de kinderen. Mijn focus ligt dan op het veilig overhandigen van de kinderen. Dit moet ik zorgvuldig doen want er zijn veel kinderen op het schoolplein. Vandaar dat het belangrijk is dat ik goed oogcontact met u maak voordat de kinderen het plein verlaten. 

Heeft u nog iets te bespreken kan dat altijd via de mail. Wij kunnen altijd een belafspraak maken. 

Mijn e-mail: Hilal.incedalci@rvko.nl

Voor de nieuwe ouders: Kunt u extra verschoning in de tassen van de kinderen doen? Kleren (onderbroeken, sokken, leggings, joggingsbroeken etc. die niet  meer gedragen worden zijn altijd welkom).

Vriendelijke groet,

Juf Hilal

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl