Thema Welkom

Thema Welkom

Beste ouders,

De eerste schoolweek zit erop. We hebben met elkaar de nieuwe kinderen een warm welkom gegeven en elkaar al goed leren kennen. 

Wij hebben de afgelopen week wat foto's gemaakt. U kunt ze vinden in deze app. Mocht u het wachtwoord om toegang te krijgen tot de foto"s nog niet hebben, dan kunt uhet aan ons vragen.

ABSENTMELDEN

Als uw kind ziek is of komt om welke reden niet naar school, kunt u dit doorgeven via de app.

ETEN EN DRINKEN

Voor het eten en drinken wassen de kinderen hun handen.Wij eten en drinken met de kinderen aan de groepstafel. U wordt verzocht om wat drinken en gesneden fruit (de druiven moeten ook doormidden gesneden worden)in een bakje mee te geven. met een vorkje daarbij. Daarnaast gaat onze voorkeur uit naar een beker water.

THEMA WELKOM

Een groot deel van de kinderen zijn al bekend bij ons op de groep. Zij kunnen de kinderen die nog niet zo lang bij ons zijn "wegwijs" maken in de groep. Hierdoor kunnen deze kinderen weer profiteren van de ervaringen van de oudere kinderen. De kinderen krijgen een "rondleiding" door de hoeken van de groep en kunnen de diverse plaatsen en hoeken in de speelzaal herkennen en /of benoemen.

We gaan dit thema leren hoe hij en zij heten. We leren ook hoe we het beste kunnen opruimen en waar alles hoort. Het wordt nog leuker als je er samen een gezellig liedje bij kunt zingen! Natuurlijk is dit niet alles want ook gaan wij knutselen, kleuren, bouwen en (voor)lezen etc.

Juf Marcelina, juf Cheverny en juf Sylvia.

Terug

Stuart Millpad 82

3076 RK Rotterdam

010 4199622

directie@nullpausjoannes.nl